Pump

770 kcal verbrand
60

minuten

Level: Moeilijk
Maximum aantal deelnemers
30
Trainers:

LET ‘S PUMP!

Pump gebeurt met de originele barbell halters. Deze pump workout is gebaseerd op het oorspronkelijke gewichtheffen! Voel je sexy en doe mee aan de pump. Ervaar een sterk staaltje van stoere workout!

De unieke workout die je hele lichaam versterkt. Een slimme combinatie van de juiste barbell krachtoefeningen en een uitgebalanceerde fitnessworkout. Het uurtje bodypump bevat de beste krachtoefeningen van het gewichtheffen, zoals curls, lifts, presses, en squats. Je gewichten kies je zelf!

Pump maakt je hele lichaam sterker

Je traint op jouw eigen niveau. Er zijn veel herhalingen met de gewichten. Zo is je bodypump les een heel persoonlijke training. De opzwepende muziek, de professionele trainers, het uitgekiende programma en je eigen keuze van gewichten zorgen ervoor dat je snel de resultaten bereikt, waarvoor je kwam.

Met bodypump versterk je je belangrijkste spiergroepen – qua kracht en uithouding – en zo verbrand je calorieën. Wij kiezen de juiste muziekritmes om je te begeleiden tijdens de hele les. Met maximum resultaat. Een les duurt zo’n 60 minuten.

Hoe gaat het eraan toe in zo’n Pump les?

1. Warm-up
Bodypump begint met een warm-up met lichte gewichtjes om je lichaam te wennen

2. body workout
Je trainer leidt je dan door de hele workout. Hiervoor focust hij op de belangrijkste spiergroepen, zoals je borst, je benen, je rug, je schouders, biceps, triceps, en je buikspieren. Zo bewerken we alle belangrijke spieren, en we garanderen je dat je ‘t zal voelen.

3. Cooling-Down
Tenslotte gaan we voor down tempo muziek om jouw stretchoefeningen te begeleiden. Zo heb je minder kans op blessures of pijn.

Wat zijn de voordelen van Pump?

  • Krijg een strakker lichaam. Het is je aan te zien!
  • Train op kracht. Word fysiek sterker.
  • Train op vetverbranding. En verbrand tot 600 calorieën per les.
  • Verstevig je botten. Goed voor lijf en beenderen. Steek een stokje voor osteoporose.
  • Verbeter je algemene conditie en fitheid. Voel je energiek!
  • Voel je sterk en vol zelfvertrouwen. Voel je veerkrachtig. Voel je psychisch beter.