Total Body Workout

Total Body Workout

650 kcal verbrand
45

minuten

Level: Elk moment instapbaar
Maximum aantal deelnemers
40
Trainers:

Een Total-Body-Workout les is een trainingsmethode van een uur, waarin een combinatie gemaakt wordt van een stukje cardio-training, met een deel spierversterkende oefeningen.

In de lessen traint u het cardiovasculaire systeem, waarbij u vet verbrandt en een betere conditie krijgt. Ook heeft dit trainingsgedeelte een gunstig effect op uw stofwisseling. Naast dit conditionele gedeelte volgt een serie van oefeningen, waarbij u zowel grote als kleine spiergroepen traint. Populaire spiergroepen zijn vaak benen, billen, en buik, vandaar dat Total Body-workout lessen in de volksmond ook wel BBB-lessen, (Buik Billen Benen), worden genoemd. Maar wij willen een stapje verder gaan.

Naast  de zeer effectieve oefeningen voor strakkere billen en benen leggen we in de TBW lessen ook een  accent op core-training.

Core-training Core betekent letterlijk “kern”. Wanneer we praten over onze core, praten we dus over onze kern! Hiermee worden buik, rug en bekken bedoeld. Door het meedoen aan deze specifieke oefeningen maken we onze kern sterker, stabieler en gezonder. Dit heeft een positief effect op  onze dagelijkse lichamelijke handelingen, maar u zult ook merken dat bijvoorbeeld onderrugklachten verdwijnen. Bovendien werkt u bij deze oefeningen aan een betere houding, balans en een strakkere taille!