Waarom Studio-S ?

Alweer een fitnesscentrum?

Neen, fitnesscentra zijn er genoeg! Je hoeft tegenwoordig geen 5 km te rijden om ‘alweer’ een nieuw fitnesscentrum tegen te komen, opnieuw de beste, opnieuw de goedkoopste.
Een fitnesscontract afsluiten? Vooruit dan maar! Deze keer gaan we er ECHT iets aan doen! Midden in de nacht een potje gaan gewichtheffen? Waarom niet!
Waarschijnlijk komt dat je meer dan bekend voor en hoor je bij die tachtig procent die wel een fitnesscontract heeft, maar hier geen gebruik van maakt. Dat is waar de grotere fitnessketens op teren: je betaalt wel, maar houdt het toch niet vol.

Niet leuk.

Het grote probleem is dat je wel iets aan je conditie of lijn wilt doen, maar dat gewoon niet volhoudt. Simpelweg omdat het niet leuk is.
Ken je die gapende bodybuilders? “Pff, wat komt die hier doen?” of “Mijn sportmaatje kan vanavond niet, dan ga ik ook niet…”
Ga je twee keer per week hardlopen, maar het weer valt tegen? “Ah, dan ga ik morgen!” Maar ’s anderendaags kan je niet…

Groepslessen!

Wij bij Studio-S hebben een GROOT aanbod aan verschillende soorten groepslessen! Dans je graag, of net niet? Mat je jezelf graag af? Boksen? Kicken? Liever grondoefeningen? Gewichten of drumstokken gebruiken? We zijn ervan overtuigd dat wij de perfecte groeples hebben voor jou! Probeer eens van alles wat!

Voordelen!

Als je een les hebt gevonden die je leuk vindt, ga je het veel langer volhouden! Stel je voor dat je iedere week naar een feestje mag gaan, dat is toch super! Motiveer elkaar, daag elkaar uit en haal het beste in jezelf naar boven. Wij zijn er zeker van dat dat op korte én lange termijn heel erg goed voor je is, zowel fysiek als mentaal!

 

2017-07-26T19:31:56+01:00