Corona info2020-06-08T20:35:21+01:00

CORONA INFO

LESROOSTER

– Van 15 juni tot 15 juli bieden we een beperkte lesrooster aan, dit omdat we voor sommige van onze lessen de hygiëne niet kunnen garanderen. Vanaf 15 juli zal waar mogelijk ons volledige lesrooster terug actief zijn.

– Ook zullen er vanaf 15 juni slechts 19 mensen per les toegelaten worden (19 + 1 instructeur), vanaf 15 JULI kunnen we onze capaciteit verhogen.

– Het is vanaf nu dus ook VERPLICHT je in te schrijven voor een les (via de website of de app). Als de les volzet is, kan je je inschrijven op de wachtlijst. Inschrijven voor de les kan pas op de dag zelf.

– Uitschrijven voor die les kan tot 3 uren voor de les begint. Diegenen die op de wachtlijst staan, krijgen dan automatisch een e-mail dat ze de les nog kunnen vervoegen.

ABONNEMENTEN EN KAARTEN

– Alle sportabonnementen zullen vanaf 15 juni terug geactiveerd worden.

– Alle 3-, 6-, 12-maandenkaarten zullen met maximum 2 maanden verlengd worden vanaf 15 juni.

– Alle 10-beurtenkaarten zullen ook met 2 maanden verlengd worden.

HYGIËNE EN AFSTAND

– Ben je ziek of voel je je niet goed: blijf thuis! Ook indien iemand uit je eigen gezin symptomen vertoont.

– Zorg dat je je sportoutfit aanhebt vooraleer je naar de studio komt, je kan je niet meer omkleden in onze zaak.

– Bij het binnenkomen zal het verplicht zijn je handen te ontsmetten met de beschikbare handgel, daarna kan je inchecken op onze tablet. Daarna neem je plaats op de stoelen die voldoende van elkaar afstaan. Gelieve groepjes te vermijden.

– Kom maximum 10 minuten voor de les begint.

– De zaal betreden doe je (zoals aangegeven) via de deur achter de wachtruimte, pas als de vorige les gedaan is en de zaal leeg is.

– In de zaal zullen vakken gemarkeerd zijn van elk 12m². Er is dus 1 deelnemer per vak toegestaan.

– Het is verplicht je eigen matje mee te brengen!

– Breng je eigen drank mee. Er is geen drank te verkrijgen bij ons.

– Na de les verlaat je de zaal onmiddellijk via de nooduitgang zoals aangegeven, zo kom je direct op de parking terecht.

– Onze toiletten mogen maar door één persoon betreden worden. Het toilet en de handen dienen door de bezoeker ontsmet te worden na het toiletbezoek.